Komt u niet in aanmerking?

 

Andere financiële ondersteuning

Bij het Gebiedsfonds Windpark N33 bieden we een Verduurzaamheidslening aan om bewoners in de buurt van ons windpark te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woningen. Maar we begrijpen dat ons fonds niet voor iedereen toegankelijk is vanwege de beperkte middelen. Daarom willen we je graag wijzen op andere financiële mogelijkheden die beschikbaar zijn, zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau.

Gemeentelijke mogelijkheden

In de Gemeente Groningen kun je bijvoorbeeld profiteren van diverse subsidies en leningen voor energiebesparing. De gemeente Groningen biedt verschillende regelingen aan om duurzaam bouwen en wonen te stimuleren. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare regelingen en hoe je hiervan kunt profiteren.

Provinciale mogelijkheden

Naast gemeentelijke initiatieven zijn er ook provinciale subsidies en regelingen beschikbaar in Groningen. De Provincie Groningen heeft diverse financiële ondersteuningsmogelijkheden om energiebesparing en duurzaam wonen te bevorderen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website van de Provincie Groningen.